اجاره خانه در آلمان

همانطور که در اکثر کشورها شما می توانید از طریق روزنامه ها، سایت ها و املاک به صورت آنلاین تبلیغات خانه را ببینید و برای اجاره ی خانه اقدام کنید در همه ی ایالت های آلمان هم شما می توانید از تمامی این روش ها برای اجاره خانه در آلمان نیز اقدام کنید. حتی شما ممکن است در خیابان در حال قدم زدن باشید و تبلیغ اجاره را بر روی خانه ای ببینید که البته این روش زیاد مرسوم نیست.
89181779_s

سایت های معتبر جهت اجاره خانه در آلمان

خانه ها و املاک فروشی معمولا از طریق سایت های اینترنتی تبلیغ می شوند که در آلمان نیز به همین صورت می باشد. اگر شما در شهرهای کوچکتر هستید می توانید از آژانس های املاک و یا روزنامه های محلی نیز استفاده کنید. با این حال باز هم می توان گفت سایت ها بزرگترین مبلغان و آگهی دهندگان جهت اجاره خانه در آلمان می باشند. در مورد سایت های املاک و خانه در آلمان بیشتر مطالعه کنید و آن را با آژانس املاک مقایسه کنید.

سایت های معتبر

Immobilienscout24
ImmonetImmowelt
دو سایتی که در بالا مطرح شد بزرگترین و به روز ترین سایت های مربوط اجاره خانه در آلمان می باشند و شما می توانید هر مدل خانه ای که مدنظر دارید مانند مبله و یا آپارتمان، بدون نیاز به دفتر و کمیسیون در آن پیدا کنید.
Lieblingsmieter (آپارتمان بدون کمیسیون بنگاه)
null-provision (برگرفته از Immobilienscout24)
FastHome
Wohnungsbörse
Wohnungsmarkt24
Wimdu
این سایت های املاک و خانه کوچکتر هستند و کمتر مورد استفاده و بازدید قرار می گیرند. درست است که بنگاه ها به این اندازه به روز نیستند اما محدوده مورد نظر شما را پوشش می دهند. با این حال بازهم استفاده از این سایت ها ارزش زیادی دارد.
Germany_Housing-2400×1364
students-accommodation-in-Germany
Apartments-in-Germany

مدارک لازم جهت اجاره خانه در آلمان

اسنادی که بیشتر صاحب خانه‌ها و شرکت ها از برای اجاره خانه در آلمان از شما درخواست میکنند.
1.فرم درخواست اجاره که در آن نام، اطلاعات تماس و اطلاعات دیگری مانند شغل و آدرس فعلی شما نوشته شده باشد. بسیاری از صاحب‌خانه‌ها و شرکت‌های املاک برای خود فرمی مشخص دارند و فرم را در اختیار شما قرار می‌دهند تا آن را پر کرده و همانجا تحویل دهید


2.نامه اثبات درآمد، معمولا مدرکی ازحقوق سه ماهه گذشته (اگر کارمند یک اداره یا شرکت هستید) و یا آخرین گواهی مالیاتی شما (اگر آزاد یا همان فریلانسر کار میکنید).
. شما می‌توانید شانس خودتان را در یافتن خانه دلخواه با نوشتن یک نامه معرفی بلاتر ببرید. می‌توانید در این نامه کوتاه خودتان و خانواده‌تان را معرفی کنید و موقعیت خود و برنامه‌تان برای آینده را مختصرا شرح بدهید (مثلا این که به زودی یک دوره کارآموزی و یا تحصیل در دانشگاه را شروع خواهید کرد).

فرم های اجاره خانه در آلمان

اگر آلمانی شما هنوز چندان خوب نیست اما دوستانی دارید که می‌توانند خوب آلمانی حرف بزنند،‌ خوب است اطلاعات تماس یکی از آنها را هم ذکر کنید. خیلی از صاحب‌خانه‌ها نگرانند که در صورت بروز مشکل، نخواهند توانست با مستاجران غیر آلمانی‌زبان ارتباط برقرار کنند. در نتیجه یک دوست یا آشنای حامی که بتواند خوب آلمانی حرف بزند می‌تواند کمک بزرگی باشد.
در زیر برای شما نمونه فرم مشخصاتی که برای اجاره نامه داده میشود را گذاشته ایم.

دانلود فایل با لینک مستقیم




جهت دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید.

قوانین برای اجاره خانه در آلمان

در همه ی ایالت های آلمان برای تعین حق و حقوق قانونی مالک و مستاجر ثبت قرارداد رسمی بین مالک و مستاجر الزامی خواهد بود. اجاره خانه در آلمان به صورت کوتاه مدت و بلند مدت امکان پذیر است. بر اساس قوانین ملکی آلمان نرخ افزایش سالیانه اجاره بهای مسکن بین ۱٫۵ الی ۲٫۵ درصد خواهد بود؛ بنابراین اگر مالک بیش از حد تعین شده اجاره بهای ملک را افزایش دهد مستاجر می تواند به مراجع مربوطه شکایت نموده و تقاضای بررسی دهد.
قوانین ملکی آلمان کاملاً از مستاجر حمایت می کند. معمولاً مالکی که قصد اجاره دادن ملک خود را دارد، می بایست ملک مورد نظر را بدون هیچگونه ایرادی به مستاجر تحویل دهد. از سوی دیگر دولت آلمان برای حمایت از مالکین معافیت های مالیاتی متنوعی را در نظر گرفته است.
طبق قوانین موجود در آلمان اگر مستاجر بیش از ۲ ماه اجاره بهای مورد نظر را پرداخت نکند، مالک می تواند تقاضای تخلیه ملک توسط مستاجر را ارائه نماید. به همین دلیل پرداخت به موقع اجاره در آلمان بسیار حائز اهمیت است. معمولاً در اغلب شهرهای آلمان هزینه ۲ ماه اجاره بهای مسکن به عنوان پول پیش (رهن) از مستاجر دریافت می شود، البته این مبلغ پس از اتمام موعد قرارداد و تحویل، به مستاجر بر می گردد. لازم به ذکر است در صورتی که به ملک یا وسایل ملک خسارتی وارده شده باشد، مستاجر موظف به تعمیر ملک یا پرداخت خسارت خواهد بود.
اگر به هر دلیلی مستاجر بخواهد زودتر از پایان موعد قرارداد ملک مورد نظر را تخلیه کند ۲ راه وجود دارد. در این حالت مستاجر یا باید با پرداخت خسارت به مالک (مبلغ ۱ یا ۲ قسط اجاره بها) و یا اجاره دادن ملک به فرد دیگری رضایت مالک را جلب نماید. همچنین اگر مالک تقاضای تخلیه زودتر از موعد قرارداد را به مستاجر بدهد می بایست با پرداخت خسارت یا جایگزین کردن ملک دیگری رضایت مستاجر را جلب نماید.
 
main-qimg-91bddf9682613db1abccd40fa1e69a3b